ταξιδεύοντας στη νέα κανονικότητα με ασφάλεια και ευθύνη
Close Menu
open

μεταφορές απο/προς αεροδρομιο και λιμανι

Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες Meet & Greet για τη διευκόλυνση των μεταφορών σας μέσω του διεθνούς αεροδρομίου και λιμανιού της Κέρκυρας.

Το να σας κάνουμε να νιώθετε σαν στο σπίτι είναι η προτεραιότητά μας. Κατά την άφιξή σας, οι οδηγοί μας θα περιμένουν στο αεροδρόμιο ή στην αίθουσα άφιξης του λιμανιού με το όνομά σας σε μια πινακίδα και θα σας οδηγήσουν στο όχημά σας.

Δεν έχουμε επιπλέον χρεώσεις αναμονής σε περίπτωση καθυστερήσεων πτήσης / πλοίου. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για διακοπές, προσφέρουμε 24ωρη ιδιωτική μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Κέρκυρας με τα αποκλειστικά κρατημένα οχήματά μας.

Εάν επιλέξετε να κάνετε αναβάθμιση, η Travelco παρέχει πολυτελείς υπηρεσίες μεταφοράς που είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις σας με ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον τύπο μεταφοράς, επισκεφθείτε τη σελίδα Premium Class Transfer.

Παρέχουμε επίσης μια εύκολη και οικονομική υπηρεσία μεταφοράς από την Κέρκυρα. Αυτή είναι μια κοινή επιλογή μεταφοράς με χαμηλότερο κόστος.

Παρακαλώ σημειώστε:

Τα λεωφορεία δεν θα πάνε σε ιδιωτικές διευθύνσεις / βίλες
Η υπηρεσία από πόρτα σε πόρτα δεν είναι εγγυημένη
Μέγιστη αναμονή 45 λεπτών
Η υπηρεσία μεταφοράς δεν είναι διαθέσιμη από τις 23:00 έως τις 07:00
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία μεταφοράς σε όλους τους πελάτες μας σε ανταγωνιστική τιμή. Απλά δώστε μας όλα τα στοιχεία ταξιδιού σας και ας οργανώσουμε πλήρως τις μεταφορές σας από το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Κέρκυρας.

 Επιστροφή στις Μεταφορές

what they say about us

your experience