ταξιδεύοντας στη νέα κανονικότητα με ασφάλεια και ευθύνη
Close Menu
open

Covid-19 Update News

COVID – 19 Ενημέρωση: Ένα μήνυμα στους επισκέπτες μας

Θερμοί χαιρετισμοί από την TRAVELCO στην ηλιόλουστη Κέρκυρα.

Ελπίζουμε και προσευχόμαστε να είστε ασφαλείς, υγιείς και υγιείς.

Και ναι, ανοίξαμε!

Στην TRAVELCO, ενδιαφερόμαστε για την εμπειρία κάθε επισκέπτη και μέλους της οικογένειας που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μας, και ο μοναδικός μας σκοπός, όπως πάντα, είναι η υγεία και η ασφάλειά σας. Όλες οι υπηρεσίες μας έχουν αναβαθμιστεί ώστε να εξυπηρετούν τις αποστάσεις και να σας βοηθούν να νιώθετε άνετα και ασφαλείς

Υπό το φως των επιπτώσεων και των αλλαγών που προκαλούνται από το ιό COVID-19 (Coronavirus), θέλουμε να σας διασφαλίσουμε και να σας διαβεβαιώσουμε ότι εστιάζουμε όλο το εικοσιτετράωρο στην υγεία και την ασφάλεια όλων των επισκεπτών και των υπαλλήλων μας, χωρίς να διακυβεύεται το υψηλό πρότυπα και ποιότητα της εμπειρίας σας, που έχετε γνωρίσει, αγαπάτε και περιμένετε σε κάθε διαμονή σας μαζί μας.

Λαμβάνοντας υπόψη την ταχέως εξελισσόμενη κατάσταση COVID-19 (Coronavirus), η TRAVELCO λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τα πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας, καθώς και πρόσθετα μέτρα για την ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών του προσωπικού μας.

Η TRAVELCO έχει θεσπίσει διαδικασίες για να ακολουθεί τις οδηγίες των https://eody.gov.gr/en/covid-19/ και των τοπικών υγειονομικών αρχών. Υιοθετούμε όλες τις δημοσιευμένες τυποποιημένες συστάσεις και ακολουθούμε τους κανονισμούς της αρχής για τη μείωση της έκθεσης και της μετάδοσης μιας σειράς ασθενειών, που περιλαμβάνουν πρακτικές υγιεινής των χεριών και του αναπνευστικού και ασφαλείς τροφές. Όλες οι ομάδες και τα μέλη του προσωπικού μας τηρούν τα πιο πρόσφατα πρωτόκολλα καθοδήγησης και υγιεινής, σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι καλά εκπαιδευμένοι για να χειρίζονται καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν σε οποιοδήποτε από τα οχήματά μας και τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας και έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους. Εξασφαλίζουμε επίσης ότι όλοι οι οδηγοί ενημερώνονται για αυτές τις πρόσθετες διαδικασίες για να βοηθήσουν στην προστασία τόσο αυτών όσο και των πολύτιμων πελατών μας. Πιο συγκεκριμένα όλα τα νέα μέτρα λαμβάνουν χώρα όπως παρακάτω:

Όλες οι περιοχές που μπορεί να αγγίξει ένας επισκέπτης με τα χέρια τους καθαρίζονται πιο συχνά

Χρησιμοποιείται ένα αντι-ιικό υγρό καθαρισμού και ακολουθούνται οι οδηγίες

Ένα τζελ απολύμανσης με βάση το αλκοόλ διατίθεται για χρήση από τους επισκέπτες καθώς μπαίνουν ή φεύγουν το όχημα (οι επισκέπτες και ο οδηγός θα πρέπει να ενθαρρύνονται να το χρησιμοποιούν)

Τηρείται αρχείο κάθε φορά που καθαρίζεται το όχημα

Βελτιωμένες διαδικασίες κυκλοφορίας αέρα για αύξηση της ποιότητας του αέρα

Διαθέτουμε γρήγορη διαδικασία καταμέτρησης πελατών για τους επιβάτες για να ελαχιστοποιήσετε την επαφή

Η κράτηση διακοπών μαζί μας είναι ασφαλής, με μια ευέλικτη πολιτική ακύρωσης, έως και 48 ώρες πριν από την πτήση σας.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας παρέχουμε μια πολύ ασφαλή και υγιεινή διαμονή στην Κέρκυρα, ανάμεσα στην οικογένεια και τους αγαπημένους σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας και για την κατανόηση αυτής της κατάστασης, δεν μπορούμε να περιμένουμε σοβαρά να σας καλωσορίσουμε ξανά στο όμορφο νησί μας