ταξιδεύοντας στη νέα κανονικότητα με ασφάλεια και ευθύνη | Use 10SUMMER2020 voucher code on your checkout for 10% discount
Close Menu
open

μεταφορες

στην κερκυρα

 

 Απο το αεροδρόμιο της Κέρκυρας μεταφέρεστε απευθείας στο ξενοδοχείο ή τη βίλα σας.

– 24ωρη υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Κέρκυρας αποκλειστικά με τα οχήματά μας.

– Οι υπηρεσίες μεταφοράς πολυτελείας περιλαμβάνουν οδηγούς, πολυτελή αυτοκίνητα, VIP μίνι λεωφορεία και μίνι λεωφορεία.

– Εύκολη και οικονομική υπηρεσία μεταφοράς από την Κέρκυρα, από πολλές περιοχές του νησιού.

– 24ωρη υπηρεσία για ομαδική μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Κέρκυρας.

– Όλοι οι τύποι ομαδικών κρατήσεων με μια σειρά οχημάτων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών αναπηρικών αμαξιδίων.

– Κάνουμε επίσης υπηρεσίες μεταφοράς γάμου.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙ

Προσφέρουμε υπηρεσίες meet & greet στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και στο λιμάνι. Επιθυμία μας είναι να σας κάνουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, επομένως κατά την άφιξή σας, οι οδηγοί μας θα περιμένουν στο αεροδρόμιο ή στην αίθουσα άφιξης του λιμανιού με το όνομά σας σε μια πινακίδα έτοιμη να σας δείξει στο όχημά σας. Σε περίπτωση καθυστερήσεων της πτήσης, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις αναμονής.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΒΙΛΛΕΣ

Εάν επιλέξετε να περάσετε τις διακοπές σας σε μια βίλα, μπορούμε να κανονίσουμε μια άνετη μεταφορά για εσάς από το σημείο άφιξής σας, είτε πρόκειται για το αεροδρόμιο είτε για το λιμάνι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τη μεταφορά σας μαζί μας και να ανησυχείτε ακόμη λιγότερο. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε τη μεταφορά σας για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ευρύχωρο όχημα, συμπληρώστε τη φόρμα στις Μεταφορές Premium Class.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ PREMIUM CLASS

Προσφέρουμε υπηρεσίες meet & greet στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και στο λιμάνι. Η επιθυμία μας είναι να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, επομένως κατά την άφιξή σας, οι οδηγοί μας θα περιμένουν στο αεροδρόμιο ή στην αίθουσα άφιξης του λιμανιού με το όνομά σας σε μια πινακίδα έτοιμη να να σας δείξω στο όχημά σας. Σε περίπτωση καθυστερήσεων της πτήσης, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις αναμονής.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΜΕΑ

Εάν χρειάζεστε ταξί προσβάσιμο από ΑμεΑ στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας ή ένα αναπηρικό καροτσάκι για να φτάσετε στο ξενοδοχείο σας στην Κέρκυρα, λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση για άτομα με ειδικές ανάγκες μεταφοράς.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΑΜΩΝ

Για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας, η αφοσιωμένη μας Ομάδα Γάμου, θα σας προσφέρει την πιο κομψή μεταφορά που μπορείτε να φανταστείτε. Έχουμε μια εξαιρετική επιλογή από πολυτελή πούλμαν και μίνι λεωφορεία, νυφική λιμουζίνα, μετατρέψιμα αυτοκίνητα, ταχύπλοο ή ακόμα και άμαξα για να προσθέσετε μια ρομαντική πινελιά στη μέρα σας.

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Travelco προσφέρει 24ωρη ομαδική μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Κέρκυρας.

what they say about us

your experience