Travelling in the new normal Safe and responsible | Use 10SUMMER2020 voucher code on your checkout for 10% discount
Close Menu
open

tour details

PRICES FROM: 218€

OPERATES: 09/07/2020 & 06/08/2020

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ & ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ-ΣΠΕΤΣΕΣ | 5 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

5 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ| ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ - ΣΠΕΤΣΕΣ


 

 

Αναχώρηση από: ΚΕΡΚΥΡΑ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ημερομηνίες: 09/07 & 06/08  

Τιμή:  218 € με ημιδιατροφή

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1Η ΗΜΕΡΑ:  ΚΕΡΚΥΡΑ –KAΛΑΒΡΥΤΑ- ΜΥΚΗΝΕΣ - ΤΟΛΟ

Η εκδρομή μας ξεκινάει στις 07:00 από το λιμάνι της Κέρκυρας. Με το πλοίο της γραμμής θα φτάσουμε στην Ηγουμενίτσα και από εκεί με ένα από τα άνετα και σύγχρονα λεωφορεία μας της εταιρείας μας θα φτάσουμε στον πρώτο προορισμό της εκδρομής μας το Διακοπτό, έπειτα από τις απαραίτητες στάσεις για ξεκούραση. Εκεί όποιος επιθυμεί θα απολαύσει μία μαγευτική διαδρομή με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο Διακοπτού-Καλαβρύτων,  ξεκινώντας από την παραλιακή πόλη του Διακοπτού και παράλληλα με τα χνάρια του ποταμού θα συνεχίσει την διαδρομή μέχρι τα Καλάβρυτα.
Το τρενάκι αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και φημισμένα αξιοθέατα που μπορεί κάποιος να απολαύσει στο Διακοπτό. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία είναι ότι η κατασκευή αυτού δεν επιβάρυνε καθόλου το περιβάλλον, αφού τα βασικά υλικά κατασκευής ήταν η πέτρα και το ξύλο της περιοχής που χρησιμοποίησαν οι τεχνίτες. Έπειτα από τα Καλάβρυτα συνεχίζουμε για τον δεύτερο προορισμό της εκδρομής μας τις Μυκήνες. Οι «Πολύχρυσες Μυκήνες» αποτελούν έναν από τους πιο γνωστούς προορισμούς της Ελλάδας με τεράστιο αρχαιολογικό ενδιαφέρον, αφού ευρήματα από την ευρύτερη περιοχή των Μυκηνών φιλοξενούνται σε πολλά μουσεία της χώρας μας. Τα πιο αντιπροσωπευτικά αυτών είναι τα ευρήματα με το «προσωπείο του Αγαμέμνονα». Στην περιοχή των Μυκηνών θα ξεναγηθούμε στην εμβληματική πύλη των Λεόντων και φυσικά στους θολωτούς τάφους των Ατρειδών. Έπειτα θα συνεχίσουμε προς την περιοχή του Τολού όπου και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ:  ΤΟΛΟ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΥΔΡΑ - ΣΠΕΤΣΕΣ

Αφού έχουμε το πρόγευμα μας στο ξενοδοχείο μας στο Τόλο θα ξεκινήσουμε για το Πόρτο Χέλι όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεση μας. Εναλλακτικά για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει και η εκδρομή για τα δύο πανέμορφα νησιά του Σαρωνικού. Πρώτος μας σταθμός αυτής η κοσμοπολίτικη Ύδρα όπου θα επισκεφθούμε τα αρχοντικά του Τομπάζη, Κουντουριώτη, Μιαούλη και την μητρόπολη, 17ος αι. με το μαρμάρινο καμπαναριό. Έπειτα θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να γυρίσουμε στα στενά δρομάκια της χώρας. Για την συνέχεια της διαδρομής μας, ένας ιστορικά εμβληματικά σταθμός για την Επανάσταση του 1821, οι Σπέτσες. Εκεί θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας από το σπίτι - μουσείο της Μπουμπουλίνας, έπειτα στο σπίτι του πρώτου κυβερνήτη του νησιού Χατζηγιάννη Μέξη αλλά και τον μεταβυζαντινό ναό του Αγ. Νικολάου. Για όσους επιθυμούν κάτι πιο γραφικό μπορούν με μια από τις ζωγραφιστές άμαξες να πραγματοποιήσουν το γύρο του νησιού. Η δεύτερη μέρα του ταξιδιού μας τελειώνει με την επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΛΟ - ΝΑΥΠΛΙΟ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)

Αφού ξεκινήσουμε την μέρα μας με ένα απολαυστικό πρόγευμα θα αναχώρησουμε για  το Ναύπλιο την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας από την Επανάσταση του 1821. Εκεί δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την περιήγηση μας πάρα μόνο από  την εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα μπροστά στην οποία δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας. Συνεχίζοντας για το σπίτι του, το μνημείο των Βαυαρών, του Κολοκοτρώνη και των Γάλλων φιλελλήνων. Τρίτη στάση το επιβλητικό φρούριο Παλαμήδι, που ορθώνεται στα 216 μέτρα πάνω από την πόλη του Ναυπλίου. Το φρούριο είναι προσβάσιμο είτε από την ανατολική του πλευρά οδικώς,  είτε για τους πιο τολμηρούς ανεβαίνοντας τα 999 σκαλιά μέχρι την κορυφή. Φυσικά δεν γίνεται να παραλείψουμε το στοιχείο, ότι ένας από τους προμαχώνες του Φρουρίου, αποτέλεσε την φυλακή του Θ. Κολοκοτρώνη. Κατηφορίζοντας και φτάνοντας στην πόλη του Ναυπλίου εκ νέου, για όσους το επιθυμούν μπορούν με βαρκάκι να επισκεφτούν και το μικρό νησάκι Μπούρτζι, που αποτελούσε και αυτό μέρος της οχύρωσης της πόλης, εναλλακτικά μπορείτε να συνεχίσετε την βόλτα σας στην πόλη του Ναυπλίου. Λόγω της κοντινής απόστασης του Ναυπλίου από το Τόλο, αυτό μας δίνει πολύ χρόνο να απολαύσουμε, κατά τις απογευματινές ώρες μια βόλτα στο Τόλο και στην παραλία του. Το βράδυ θα ακολουθήσει δείπνο στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΛΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Η τέταρτη μέρα, έπειτα από το πρωινό στο ξενοδοχείο μας, θα μας βρει καθοδόν για την  όμορφη Μονεμβασιά, τη βυζαντινή Μαλβάζια. Εκεί θα επισκεφθούμε την Μητρόπολη του Χριστού, την εκκλησία της Παναγίας της Χρυσαφίτεσσας. Στην συνέχεια θα υπάρχει άπλετος χρόνος για περιήγηση στη ιστορική πόλη, για μπάνιο αλλά και γεύμα εξ’ ιδίων. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5Η ΗΜΕΡΑ: ΑΣΙΝΗ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Την τελευταία μέρα του ταξιδίου μας, αφού πάρουμε το πρωινό μας και ετοιμαστούμε για την αναχώρηση μας από το ξενοδοχείο, θα ξεκινήσουμε για την περιοχή της Ασίνης, και το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία χτισμένο στους πρόποδες ενός ψηλού βουνού που στην κορυφή του. Επίσης, μπορούμε να θαυμάσουμε την Αρχαία Ακρόπολη, τους Μυκηναϊκούς τάφους στη Νεκρόπολη της Μπαρμπούνας και διάφορες άλλες εκκλησίες. Στο δρόμο της επιστροφής μας θα επισκεφτούμε όχι μόνο την Επίδαυρο και την ιστορική πόλη, αλλά και το εμβληματικό Αρχαίο θέατρο και το αρχαιολογικό μουσείο. Έπειτα από από μια στάση για ξεκούραση, καφέ και βόλτα στην παραλία θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Ηγουμενίτσα και επιστροφή στην Κέρκυρα.

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

 

σε Δίκλινο

σε τρίκλινο

σε μονόκλινο

Παιδιά

 218 € το άτομο

 205 € το άτομο

 294 € το άτομο

 • 0 – 4 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων τους
 • 4 – 12 ετών επιπλέον €110/ανά παιδί στο δωμάτιο των γονέων τους
 

        

 

inclusions

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πολυτελές λεωφορείο, που θα πληροί τους όλους υγειονομικούς όρους
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PITSAKIS 3* στo Τολό
 • 4 πρωινά σε μπουφέ
 • 4 δείπνα σε μπουφέ
 • Αρχηγός - συνοδός
 • Φόρος διαμονής
 • Φ.Π.Α. 
 • 24ώρη εξυπηρέτηση από το συνοδό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

exclusions

Δεν περιλαμβάνονται :

 • Είσοδοι σε μουσεία & αξιοθέατα 
 • Προαιρετική κρουαζιέρα Ύδρα-Σπέτσες 25 € / άτομο


 

 

additional info

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η διαφοροποίηση στην καθημερινότητά μας κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων είναι δεδομένη. Δεδομένη οφείλει να είναι και η συμμόρφωση και η προσαρμοστικότητα του ταξιδιωτικού προϊόντος απέναντι στους νέους υγειονομικούς κανόνες. Ως εκ τούτου η διοίκηση της travelco θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την υγειονομική ασφάλεια των ταξιδιωτών μέσα από τις παρακάτω πρακτικές:

 • Διάθεση αντισηπτικών υγρών σε κάθε λεωφορείο καθώς και απολύμανση του οχήματος πριν απο κάθε μεταφορά.
 • Συμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο η πληρότητα του λεωφορείου δεν ξεπερνάει το 65%
 • Τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων κατά την επιβίβαση και αποβίβαση των ταξιδιωτών στο μεταφορικό μέσο.
 • Τέλος, το προσωπικό της travelco και πιο συγκεκριμένα οι οδηγοί και αρχηγοί – ξεναγοί, προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα και με αίσθημα ευθύνης συμβάλλουν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδρομής και τη διασφάλιση της υγειονομικής ακεραιότητας των ταξιδιωτών.

 

what they say about us

your experience